en dan nu glee het is een programma op RTL 5

allereerst de hoofd acteurs van glee dus eerst een foto van degene dan de naam van degene in de serie en dan haar of zijn echt naam. onderaan komen ook heel veel liedjes bloopers en stukjes aflevering.
en helemaal onderaan komen nog een heleboel gewonen foto's maar het is eerst leuker als je weet wie het allemaal zijn.

????????????????????
Lea Michele ( als Rachel Berry)

Lea Michele (1986) heeft al een dijk van een carrière. Toen ze klein was speelde ze al in Les Misèrables als de jonge Cosette en in Ragtime als het kleine meisje, beide producties draaiden op Broadway. Verder speelde ze al eerder in producties als Fiddler on the Roof en Spring Awakening. Daarnaast gaf ze een aantal workshops, speelde in wat theaterstukken en concerten. Tevens speelde ze een aantal bijrollen in televisieseries. Haar carrière is al beloont met een heel aantal prijzen en nominaties. Prijzen die ze ontvangen heeft zijn onder andere: drie keer de Broadway.com Audience Award, New Now Next Award, Screen Actors Guild Award en de Satellite Award. Daarnaast is ze genomineerd voor een: Emmy Award, Teen Choice Award 2010 en 2009, Golden Globe Award en de Drama Desk Award.

Cory Monteith ( als Finn Hudson)

Cory Monteith (1982) had voor dat hij met Glee begon nog nooit voor een publiek gezongen. Wel speelde hij al kleine rollen in een aantal televisieseries en films. Voorbeelden hier van zijn: Bloody Mary, Killer Instinct, Deck the Walls, Whisper en Monte Carlo.